Servicii Arhivare Electronica

Prin serviciile noastre de arhivare electronică se asigură transformarea și accesul la documente în format digital, acestea putând fi consultate și gestionate ulterior de către client.

De ce e nevoie de arhivare electronică?

Pentru organizațiile și persoanele fizice care trebuie să-și păstreze documentele pe termen lung, soluția tradițională este arhivarea și depozitarea lor fizică. De câte ori este nevoie de un document, acesta trebuie căutat, găsit în arhivă, consultat și apoi arhivat încă odată, cu riscul pierderii sau deteriorării. Arhivarea documentelor devine astfel foarte costisitoare în timp și resurse, iar problema se amplifică în contextul avalanșei de informații și documente generate continuu de organizațiile de azi.

Ce implică arhivarea electronică?

Preluarea arhivei fizice, pregătirea pentru scanare, scanarea documentelor și indexarea lor după parametrii care facilitează regăsirea rapidă, stocarea într-un centru de date acreditat care asigură back-up și acces restricționat.

Ce fel de documente pot fi arhivate?

Cum poate avea valoare legală arhiva electronică?

În condiţii stricte de confidenţialitate, disponibilitate, autenticitate şi integritate, arhiva păstrată la noi are valoare legală! În calitate de Administrator Autorizat de arhivă electronică, Arhidava Solutions asigură servicii de arhivare cu valoare legală pentru documentele emise electronic. Politicile şi procedurile operaţionale şi de securitate pentru sistemul de arhivare electronică şi pentru centrul de date sunt în acord cu prevederile Legii nr. 135/2007 privind arhivarea electronică şi sunt certificate şi auditate în conformitate cu standardele ISO 9001 şi 27001. Am implementat prevederile Regulamentului GDPR privind protecția datelor cu caracter personal.
Aveți nevoie de altă ofertă sau aveți o nelămurire?
Specialiștii noștrii vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.
Contactează-ne

Dava Cloud oferă servicii specializate de IT, personalizate nevoilor de business.