Fluxuri de Lucru

Principala provocare actuală în majoritatea industriilor o reprezintă administrarea complexității afacerii, respectiv variația clienților, calitatea performanței și eficiența fluxurilor de lucru se creează și gestionează regulile de organizare / procedurile de lucru, respectiv se monitorizează acțiunile în cadrul procedurilor de lucru ale organizației.

Ce inseamnă implementarea fluxurilor de lucru?

Pornind de la o reprezentare grafică a acestor proceduri de lucru, se ilustrează electronic felul în care un departament, serviciu sau persoană ar trebui să procedeze față de o situație organizativa, ilustrându-se inclusiv rolul acestora, cu drepturile și obligațiile fiecăruia în procesul de lucru.
Acest serviciu permite inclusiv gestionarea automată a fluxurilor de documente în funcție de regulile pe care fiecare client dorește să le traseze în organizația să, fluxul fiind adaptat fiecărei situații.
În cadrul platformei softului, utilizatorii pot iniția, retransmite, aprobă, respinge, comunică, observă, etc., orice document sau informație ce a fost inserată pe fluxul de lucru, inclusiv atașând diverse comunicate, documente.

Ce avantaje oferă implementarea fluxurilor de lucru?

Prin implementarea fluxurilor de lucru, toate aceste operațiuni se petrec între utilizatorii fluxului, fără ca aceștia să fie nevoiți să emită documente pe suport hârtie sau să stabilească o întâlnire cu interlocutorii. Mai mult, ei nu trebuie să fie la sediul companiei pentru a accesa și lucra în fluxul de lucru, accesarea și derularea lucrului în cadrul fluxului de lucru putând fi făcută de pe orice device mobil. Totul se petrece electronic, fiecare detaliu legat de comunicările din fluxuri arhivându-se electronic.
Aveți nevoie de altă ofertă sau aveți o nelămurire?
Specialiștii noștrii vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.
Contactează-ne

Dava Cloud oferă servicii specializate de IT, personalizate nevoilor de business.