Fortinet

Fortinet stabilește trendul în piață cu soluția sa UTM, soluție care extinde echipamentul său lider pe piața de securitate prin integrarea cu acesta a switch-urilor, access point-urilor wireless și a altor echipamente de rețea.

Fortinet - Extindeți , Consolidați și economisiți

Întreprinderile mici și mijlocii de astăzi se confruntă cu multe provocări și oportunități. Creșterea afaceri este, evident, prioritatea dvs. numărul unu. Aplicațiile pentru afaceri trebuie să fie disponibil de oriunde, 24/7 și de pe orice dispozitiv. Adoptând noile tehnologii (servicii Cloud, mobilitate), trebuie să faceți față amenințărilor asociate cu agilitatea dvs.

Infrastructură rapidă și o securitate sporită sunt o necesitate pentru a vă susține creșterea afaceri, dar timpul și resurse pe care le puteți aloca pentru această nevoie sunt de multe ori limitate.

Ca urmare, multe organizații caută soluții pentru a găsi un echilibru între controlul asupra EndPoint-urilor, utilizarea în siguranță a software-ului oferit ca și un serviciu (SaaS), îmbunătățirea capabilităților echipamentelor Unified Threat Management (UTM) și multe altele; totodată se dorește asigurarea resurselor necesare pt. a alimenta creșterea afaceri prin simplificarea cât mai mult a acestor sisteme.

Fortinet continuă să conducă piața cu produsele sale unice din portofoliul UTM:

• Cel mai mare set de funcții de top consolidate într-un singur echipament
• Implementare rapidă a componentelor IT și de securitate
• Soluție eficientă și ușor de gestionat pentru a securiza infrastructura IT a afaceri dvs

Fortinet stabilește trendul în piață cu soluția sa UTM, soluție care extinde echipamentul său lider pe piața de securitate prin integrarea cu acesta a switch-urilor, access point-urilor wireless și a altor echipamente de rețea. Această soluție cuprinzătoare oferă cel mai larg set de componente din industrie, toate având o interfață similară și pot fi gestionate dintr-un singur panou de control, pentru o implementare rapidă, o gestionare ușoară și cel mai mic cost total.

Securizați-vă afacerea - O abordare completă, flexibilă și scalabilă pt. a vă securiza și simplifica rețeaua dvs. IT

Pe măsură ce companiile se dezvoltă, acestea au mai mulți angajați, mai multe birouri, dispozitive de calcul și aplicații de afaceri . Toate acestea trebuie să fie interconectate într-o rețea informatică pentru ca persoanele și informațiile să fie accesibile - oricând și oriunde - pt. a servi clienții, pt. a stimula creșterea și a îmbunătăți profitabilitatea. Oriunde se află o afacere în drumul ei spre creștere, Fortinet vă oferă tot cea ce aveți nevoie - protecție de TOP începând de la rețea și până la dispozitive de calcul ale angajaților, integrarea echipamentelor cu fir și fără fir, și o singură interfață de control pentru a gestiona cu ușurință totul. Această capabilitate cuprinzătoare, care este integrată și ușor de gestionat, este un motiv-cheie pt. care Gartner ne vede ca "stabilind trendul pe piața UTM ".

Afacerea dvs. crește – Securizați-vă comunicațiile

Pe măsura ce creșteți, importanța IT-ului și a securități informației cresc în mod corespunzător. Fie că vorbim despre simplul beneficiu economic al mutări e-mailului, aplicațiilor web sau a comunicațiilor de voce (voIP) de la un serviciu al cărui cost crește lunar odată cu creșterea numărului de utilizatori , la o infrastructură proprie ce oferă un cost fix odată cu creșterea numărului de utilizatori sau vorbim despre importanța strategică a managementului infrastructuri fără dureri de cap, multe organizații investesc tot mai mult în sistemele critice – deseori cu ajutorul serviciilor gestionate de parteneri strategici. Pentru astfel de organizații, Fortinet oferă cel mai larg set de componente pentru a asigura securitatea aplicațiilor web, a e-mailului și a comunicațiilor de voce (voIP).

Produse Fortinet

FortiClient – soluție software folosită pt. securizarea EndPoint-urilor
FortiSwitch – Switch pt. realizarea rețelei interne cablate (wired)
FortiAP – Acces Point pt. realizarea rețelei interne fără fir (wireless)
FortiGate – soluție hardware care permite securizarea comunicațiilor (schimbului de informații) între rețeaua internă și Internet
FortiMail – soluție hardware dedicată pt. protejarea serverelor de Email
FortiWeb – soluție hardware dedicată pt. protejarea serverelor Web
FortiVoice – soluție hardware dedicată pt. protejarea comunicaților de voce (voIP)

Aveți nevoie de alta ofertă sau aveți o nelămurire?
Specialiștii nostrii vă vor raspunde în cel mai scurt timp posibil.
Contacteaza-ne

Dava Cloud oferă servicii specializate de IT, personalizate nevoilor de business.